English             جمعه 3 آذر 1396

برگزاری همایش سراسری جمعیت و خانواده دانشگاهیان در واحد آیت‌الله آملی

همایش ملی جمعیت و خانواده با حضور دکتر فاضل لاریجانی، دکتر حسین ابراهیمیان، دکتر علی قائمی، حجت‌الاسلام شهاب مرادی، جمعی از روسای واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی و روسای ادارات و نهادهای شهرستان آمل در تالار همایش واحد آیت ا... آملی برگزار شد.

حجت‌الاسلام شهاب مرادی با تأکید بر اینکه در حال حاضر وقتی به موضوعی زیاد می‌پردازیم احتمال اینکه بیشتر جنبه شعاری پیدا کند بیشتر می‌شود تصریح کرد: موضوع جمعیت در حال حاضر یکی از مهمترین مسائل جدی کشور است.

وی بابیان اینکه اگرچه در حال حاضر در نقطه طلایی جمعیت در کشور هستیم و شرایط خوبی داریم تأکید کرد: با ادامه این روند در سال‌های آینده جمعیت ایران رو به کاهش خواهد رفت.

مرادی جمعیت را ارکان اصلی قدرت یک کشور دانست و گفت: مردم ما باید به این باور برسند که موضوع تهدید خانواده بسیار مهم است، اگرچه فعلاً در وضع نسبتاً مناسبی هستیم اما به سمت بحران در حال حرکت می‌باشیم.

کارشناس فرهنگی برنامه‌های سیما بابیان اینکه در حال حاضر 6 میلیون پسر و 5 میلیون دختر مجرد داریم تصریح کرد: در مسئله ازدواج دختر و پسرهای جوان مخصوصاً پسرها باید مسئولیت‌پذیرتر باشند.

شهاب مرادی با اعلام اینکه سبک زندگی با فرهنگ متفاوت است تصریح کرد: در حال حاضر بیشتر مشکلات ما از سبک زندگی نامناسب است.

وی ادامه داد: رسم و رسوم‌های نامناسب که از سر تفاخر در جامعه رواج دارد یکی از دلایل مشکلات در سبک زندگی ماست.

مرادی بابیان اینکه رسم‌هایی مثل تماشای سیسمونی یا جهیزیه جزو سنت‌های غلط جامعه است تأکید کرد: اگر موضوع به تماشا گذاشتن این وسایل از جامعه ترک شود دیگر کسی بر سر این سنت‌های غلط رقابت کورکورانه نخواهد داشت.

دکتر حسین ابراهیمیان مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان مازندران بابیان اینکه همایش جمعیت و خانواده در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری به همکاری واحد آیت‌الله آملی برگزار شد، گفت: نزدیک به 50 مقاله در این همایش مورد پذیرش قرار گرفت.

ابراهیمیان بابیان حدیثی از امام سجاد از رفتار امام  حسین (ع) با همسرش به‌عنوان الگوی جامع برای نسل امروز یاد کرد و گفت: همسران باید به دقت به سخنان همدیگر گوش کنند، شنونده خوبی باشند، اهل گرفتن هدیه برای همسر باشند، اهل مشورت با همسر خود باشند.

دکتر حسین قایمی یکی دیگر از سخنران این همایش تعریف خانواده از سوی دین مبین اسلام و جهان غرب را متفاوت دانست و گفت: نکاح در اسلام قراردادی است که در سایه آن روابط زناشویی مشروعیت پیدا می‌کند.

دکتر محسن آسوری و دکتر حسین باقری در این همایش مقاله خود را به‌صورت سخنرانی ارائه دادند

چهارشنبه 6 خرداد 1394  11:20

آخرين تاريخ بازديد : پنجشنبه 2 آذر 1396  17:33:6
نظر
آلبوم فیلم و تصاویر    |    پرسش و پاسخ    |    تماس با ما    |    کلمه عبور خود را فراموش کرده ام!

کلیه حقوق متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت ا... آملی می باشد.   طراحی وب سایت : A.C.A Co